Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

IDEE TOEVOEGEN

FILTER OP CATEGORIE

Overig

Showing 96 of 1471
24 STEM

Traag verversen van schermen

Ik zou graag zien dat het verversen van schermen (infor groot boek, openstaande debiteuren/crediteuren/ bankmutaties) een stuk sneller gaat soms moet je 15 seconden wachten. DAt is niet fijn.
René Boot 5 months ago in Overig 0 Open voor stemming
12 STEM

Selecteren facturen incasso: van - t/m datum

Bij het incasseren kun je facturen selecteren t/m een bepaalde datum. Wij incasseren echter alleen de facturen voor de actuele termijn, voor oudere openstaande facturen zijn vaak betalingsregelingen getroffen. Het handmatig verwijderen van oude f...
Guest 2 months ago in Overig 0 Open voor stemming
3 STEM

Voorraad module

kleine Voorraad module wordt voor sommige klanten noodzakelijk. een voorraad module zou erg praktisch zijn ivm volledigheid van het BHG programma.
Muzaffer Demir 26 days ago in Overig 0 Open voor stemming
153 STEM

Enter-toets functionerend als Tab

Het is niet meer mogelijk om de enter-toets te laten functioneren als "Tab". Dit verhoogde in Multivers wel het gebruiksgemak. Graag deze optie weer toevoegen.
Tony Hoogervorst almost 4 years ago in Overig 1 Opgeleverd
43 STEM

Aantallen toevoegen kostenplaats

Bij het verwerken van een boeken op de kostenplaatsen is het niet mogelijk om aantallen in te voeren, dan hebben voor onze doeleinden het boeken via kostenplaatsen weinig zin. Zou dit kunnen worden toegevoegd?
Guest over 1 year ago in Overig 0 Open voor stemming
48 STEM

Snelkoppeling Unit4 Web/Boekhoudgemak

We zouden graag in Unit4 Web/Boekhoudgemak opties willen dat je per gebruiker snelkoppelingen kunt maken. Dus zodra je op startpagina komt dat je bijvoorbeeld een snelkoppeling hebt naar; Openstaande posten/Te verwerken bankmutaties, kolommenbalan...
Guest about 2 years ago in Overig 0 Opgeleverd
89 STEM

Onthouden van omschrijvingen

Onthouden van omschrijvingen in de dagboeken met het boeken
Miranda Roelands about 4 years ago in Overig 7 Opgeleverd
16 STEM

Herwaardering vreemde valuta

Het herwaarderen van vreemde valuta
Fred van der Steen 11 months ago in Overig 0 Roadmap H2 2022
43 STEM

Aparte kolom btw-code en scenario

Bij het verwerken van het kas-/bankboek wordt elke regel dichtgeklapt na verwerking waardoor het niet meer direct zichtbaar is of er nu btw/juiste btw-code is geboekt. We willen de btw-code en scenario apart in een kolom zien.
Robina de Smet over 2 years ago in Overig 1 Opgeleverd
61 STEM

Berekening maken in velden

In Multivers Citrix was het mogelijk om berekeningen te maken in numerieke velden. Dat wordt door zowel klanten als ons als handig ervaren. Deze functionaliteit missen we in Multivers WEB. Het zou praktisch zijn als het maken van berekeningen daar...
Marita Sloetjes almost 4 years ago in Overig 5 Opgeleverd