Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

IDEE TOEVOEGEN

FILTER OP CATEGORIE

Instellingen

Showing 68 of 1500
61 STEM

Logo van klant toevoegen in e-mailsjabloon

Graag de mogelijk inbouwen om het logo te uploaden in het de mail-sjablonen van factuur, rekeningoverzicht en herinnering en in de toekomst offerte.
Robina de Smet 9 months ago in Instellingen 0 Open voor stemming
311 STEM

Meerdere schermen tegelijk open zetten

De mogelijkheid hebben om meerdere schermen te gelijk open te zetten. Bijvoorbeeld inkoopboek en info grootboekmutaties.
Rianne Geevers over 4 years ago in Instellingen 5 Opgeleverd
127 STEM

Koppeling omschrijving en grootboekrekening

In Multivers online vulden we, bijvoorbeeld in het bankboek, eerst de omschrijving in. Wanneer Multivers online deze omschrijving herkend (of deel van de omschrijving), werd hier automatisch het juiste grootboekrekeningnummer ingevuld. Deze koppel...
H. Hellegers about 4 years ago in Instellingen 2 Opgeleverd
18 STEM

Standaardtekst uitnodiging cliënt zelf aanpassen mogelijk maken.

Als er een cliënt wordt uitgenodigd voor Dashboard of Basis is er een standaardtekst met de link ingericht. Als accountantskantoor vinden wij deze tekst niet bij ons passen en het is wenselijk dat we die naar onze eigen standaard kunnen inrichten.
Robina de Smet 9 months ago in Instellingen 0 Open voor stemming
95 STEM

BTW-opties in bankboek ook via Tab kunnen selecteren

Bij het boeken van het bankboek, is er geen mogelijkheid via Tab de btw-opties te selecteren en het btw percentage te kiezen. Indien dit wel mogelijk is, zou dit sneller en prettiger werken omdat je de muis niet hoeft te gebruiken.
H. Hellegers about 4 years ago in Instellingen 4 Opgeleverd
52 STEM

Administratie en Rapportages in Engels

Beste, Is er een mogelijkheid om een extra taal (Engels) toe te voegen zodat kolommenbalansen, openstaande postenlijsten, betaalvoorstellen etc. naar buitenlandse klanten verstuurd kunnen worden. In Multivers online was deze mogelijkheid wel (onda...
Guest over 2 years ago in Instellingen 0 Toekomstige overweging
61 STEM

Ctrl s toets debiteuren en crediteuren

Graag de Ctrl s toets ook toepassen bij het aanmaken/wijzigen van een nieuwe debi- en crediteur.
Robina de Smet almost 3 years ago in Instellingen 0 Opgeleverd
27 STEM

(basis) rekeningschema

In het basis rekeningschema zitten een tweehonderdtal grootboekrekeningen welke, (onterecht) gekoppeld zijn aan een btw-code.Hierdoor wordt bij het instellen van bijvoorbeeld een automatische boeking van wegenbelasting of verzekeringen via bankmut...
Sonny Wich over 1 year ago in Instellingen 1 Opgeleverd
28 STEM

Rechten toewijzen aan een medewerker

In Multivers Online kon ik per gebruiker rechten toewijzen. Hierbij kan een stagiair bijvoorbeeld geen wijzigingen in het rekeningschema aanbrengen en heeft hij enkel recht tot een verkoopboek. Ik zou deze optie graag terugzien in Boekhoudgemak.
margaretha scholten almost 2 years ago in Instellingen 0 Opgeleverd
60 STEM

Meerdere gebruikers in Boekhoud Gemak

In Multivers Online kon ik meerder gebruikers aanmaken, zodat ik een splitsing kon maken tussen bijvoorbeeld een administrateur en een DGA. De administrateur had alleen maar rechten in de werkmaatschappij en de dga had rechten in de holding en wer...
Michel van den Hoek almost 4 years ago in Instellingen 7 Opgeleverd