Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

165 STEM
Status Opgeleverd
Categorie Rapportage
Created by Guest
Created on Jul 7, 2020

Periode totalen genereren vanuit Boekhoud Gemak in PDF

Periode totalen genereren vanuit Boekhoud Gemak in PDF zodat deze ook in een mooi rapport naar de mkb klant verzonden kan worden?

 • Attach files
 • Edwin Roggeveen
  Sep 22, 2021

  Super, blij mee en het ziet er goed uit.

  1 opmerking over de layout: ons rekeningschema bestaat uit 6 cijfers en in het overzicht komt het laatste cijfer nu een regel lager. Hierdoor staat er onder iedere rekening een lege regel. Is het mogelijk om de kolom Rekening iets breder te maken zodat het 6-cijferige rekeningschema ook netjes past?

  Ik zie uw reactie graag tegemoet.


 • Beheerder
  Team Boekhoud Gemak
  Sep 22, 2021

  Rapport periodetotalen is nu beschikbaar in Boekhoud Gemak!

 • Sigi Bastiaansen
  Sep 1, 2020

  Ïnfo Rapportage" en exporteren per maand is voor ons zeker niet voldoende. Het overzicht is onduidelijk en kan zeker niet verzonden worden aan de klant.

  Ook ontbreken hier de subtotaal rekeningen en de rekeningen waarvan het totaal uitkomt op € 0 (waar in de loop van het jaar wel mutaties hebben plaatsgevonden).

 • Edwin Roggeveen
  Aug 27, 2020

  Idem, belangrijk overzicht en maandelijks gebruikt voor informatie naar klanten:

  "ik gebruik het voor de maandelijkse controle, dit geeft een goed overzicht van de trends. Het rapport zit wel in Online maar niet in Web helaas."

 • Suzan Bukkems
  Aug 24, 2020

  Je kunt bij 'Info Rapportage' wel kiezen voor exporteren per maand. Dan heb je ook de periodecijfers naast elkaar in Excel.

 • Alex van der Meulen
  Jul 15, 2020

  Ik gebruik het voor de maandelijkse controle, dit geeft een goed overzicht van de trends. Het rapport zit wel in Online maar niet in Web helaas.

 • +98