Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

71 STEM
Status Opgeleverd
Categorie Permanence
Created by Juriaan van Oostwaard
Created on May 25, 2018

Permanence toepassen en direct boeken bij het invoeren van mutaties

Wij willen geautomatiseerd kosten en opbrengsten laten boeken in de periode waarin deze (nog te ontvangen opbrengsten) daadwerkelijk vallen.

 

 • Attach files
 • Renate Stam
  May 3, 2019

  Wanneer is de planning dat deze ontwikkeling opgepakt wordt? Zou zeer prettig zijn als we hiermee kunnen gaan werken......

 • Beheerder
  Team Boekhoud Gemak
  Apr 25, 2019

  Het kunnen invoeren van meerdere balansrekeningen hebben we momenteel nog niet opgenomen, omdat dit de samenwerking tussen Multivers Web en Multivers/Accounting Citrix beperkt. 

 • Arjan Vos
  Apr 8, 2019

  Bij invoer van permanence wil ik zelf de balansrekening kunnen kiezen. Misschien een default rekening instellen voor balans debet en balans credit met de mogelijkheid om daar per individuele boeking van af te wijken?

 • Beheerder
  Team Boekhoud Gemak
  Dec 11, 2018

  Beste klant(en). Komende tijd gaan wij de functionaliteit voor permanence boekingen uitwerken en inschatten. Indien u hiervoor interessante input heeft, vernemen wij dit graag. U kunt uw input toevoegen aan dit idee. Alvast bedankt.

 • +39