Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

35 STEM
Status Open voor stemming
Categorie Assistent
Created by Maarten Roordink
Created on Apr 18, 2021

Handleiding Boekhoudgemak opstellen.

Het ontbreken van een goede handleiding van Boekhoudgemak zorgt ervoor dat je met veel vragen blijft zitten. Om deze vragen beantwoord te krijgen moet je contact met de helpdesk opnemen. Ik zou graag zien dat er een basis handleiding beschikbaar komt hoe Boekhoudgemak te gebruiken. Daarnaast zou ik ook graag zien dat het aantal filmpjes over specifieke activiteiten wordt vergroot.

 • Attach files
 • Mark Smulders
  Apr 28, 2022

  Volledig mee eens. Ik heb in het verleden het veel goedkopere Acumulus gebruikt, daar was echt veel meer documentatie van beschikbaar. Als nieuwe gebruiker (zelf werkzaam als software-engineer) van Boekhoudgemak is het lastig om de specifieke detailfunctionaliteit van het systeem te achterhalen.
  Een goed naslagwerk hoort er gewoon bij als je dit soort software in de markt zet en daar een stevig maandelijks bedrag voor vraagt.

 • charles wauters
  Sep 22, 2021

  het is idioot dat je om bijvoorbeeld een factuurindeling een cursus van €150 moet gaan volgen, terwijl dat gewoon onder helpknoppen moet zitten en in een handleiding staan.

 • +19