Skip to Main Content
Boekhoud Gemak ideeën portaal

Welkom op het Boekhoud Gemak ideeën portaal.

Wij nodigen je als gebruiker van Boekhoud Gemak van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard nemen we alle ideeën serieus er ook naar om op alle ideeën te reageren.

Wil je meer weten over Boekhoud Gemak? Kijk dan op onze website

IDEE TOEVOEGEN

FILTER OP CATEGORIE

Activa

Showing 28 of 1500
27 STEM

Desinvesteren van activa die geheel zijn afgeschreven

Als ik geheel afgeschreven activa tegen € 0 wil desinvesteren dan kan dat niet. Je moet minimaal 0.01 tegenboeken. Waarom kan ik deze niet tegenboeken tegen € 0,=, zodat activium van lijst gaat
René Boot 9 months ago in Activa 0 Open voor stemming
3 STEM

Creditnota kunnen boeken op een bestaand activum

Het komt nogal eens voor dat een klant een investering doet en hiervoor een investeringsfactuur aanlevert. Deze investering wordt toegevoegd aan de activamodule. Vervolgens ontvangt de klant enige tijd later een creditnota omdat de levering toch n...
Maarten Roordink about 1 month ago in Activa 0 Open voor stemming
40 STEM

Desinvestering via inkoopboek

Het is nu niet mogelijk om desinvesteringen te boeken via het inkoopboek. Dit zou wel moeten kunnen aangezien er wel degelijk desinvesteringen plaats vinden via een inkoopfactuur. Denk bijvoorbeeld aan een inruil.
Kelly Huisman over 1 year ago in Activa 0 Open voor stemming
18 STEM

Veel handelingen voor corrigeren van een foutgeboekt activum

Nu moet je activum in de activastaat opzoeken, aanklikken Daarna moet je via tabblad grootboek het desbetreffende activum opzoeken, aanklikken. Dan via wijzigen de gegevens aanpassen. Bij het aanpassen valt de omschrijving, het bedrag weer weg....
René Boot 9 months ago in Activa 0 Open voor stemming
31 STEM

Desinvestering zonder opbrengst

Als momenteel een activa gedesinvesteerd wordt moet er een bedrag ingevuld worden. Graag het mogelijk maken om inventaris tegen 0 euro weg te boeken.
Davey Schalk over 1 year ago in Activa 0 Open voor stemming
15 STEM

activum verwijderen boekhoudgemak

in boekhoudgemak wel de mogelijkheid om activum aan te maken, maar niet mogelijk om via boekhoudgemak te verwijderen. dit dient dan te gebeuren via multivers.
Guest 10 months ago in Activa 1 Reeds aanwezig
34 STEM

Nummering Vaste Activa

Als je een nieuwe investering wilt gaan boeken, kun je op dat moment niet gelijk zien wat het laatste nummer is geweest die je gebruikt hebt. In online wel mogelijk doormiddel van het vergrootglas. Automatische nummering per activasoort is ook goed.
Niek Lenderink about 2 years ago in Activa 2 Opgeleverd
67 STEM

Activastaat

Een activastaat is nog niet toegevoegd. Om inzage te hebben in de activa ben je nu genoodzaakt om zelf een overzicht bij de hand te hebben.
Grietje Mulder about 4 years ago in Activa 2 Opgeleverd
36 STEM

Totaal en subtotaal tellingen activastaat

Alle tellingen missen, graag telling toevoegen zodat controle kan plaatsvinden.
Guest over 2 years ago in Activa 1 Open voor stemming
15 STEM

Extra afschrijving bijv. door VAMIL

Mijn collega heeft een klant waarbij er vrijwillig extra afgeschreven mag worden op milieuinvesteringen. Deze functionaliteit hebben wij in Boekhoud Gemak niet kunnen vinden, in Multivers zit deze functionaliteit wel
Kjell about 1 year ago in Activa 1 Reeds aanwezig